Quatre professionals de Vall d’Hebron reben el Premi d’Excel·lència del COMB

Un total de 19 metges i metgesses de centres d'atenció primària i hospitals de l'Institut Català de la Salut (ICS) han estat distingits amb un dels Premis a l'Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). Entre ells, quatre professionals de Vall d'Hebron que combinen la tasca assistencial amb la recerca al VHIR. L'acte d'entrega dels premis es va celebrar ahir, 14 de novembre a l'Auditori Axa de Barcelona.

15/11/2017

Des de l'any 2004 el COMB concedeix aquests guardons a criteri d'un jurat constituït per professionals de la medicina, en reconeixement a les trajectòries basades en l'honestedat, el compromís, l'altruisme, la integritat, la feina ben feta i l'excel·lència. Els premis es divideixen en 7 àmbits d'actuació: atenció hospitalària; atenció primària; altres àmbits assistencials; educació mèdica; recerca biomèdica; humanitats, cooperació i gestió; i equips assistencials.

 

Els premiats de Vall d'Hebron són:

  • En l'àmbit de l'atenció hospitalària, el Dr. Antonio Román Broto, metge del Servei de Pneumologia de l'Hospital Vall d'Hebron i investigador principal del grup de recerca en Pneumologia del VHIR.
  • En l'àmbit de la recerca biomèdica, el Dr. Alfons Macaya Ruiz, del Servei de Pediatria de l'Hospital Vall d'Hebron i cap del grup de recerca en Neurologia Pediàtrica del VHIR.
  • En l'àmbit de les humanitats, la cooperació i la gestió ha resultat premiats la Dra. Núria Serre Delcor de la Unitat de Medicina Tropical i Salut Internacional Vall d'Hebron-PROSICS Barcelona i el Dr. Antoni Soriano Arandes, del Servei de Pediatria de l'Hospital Vall d'Hebron i investigador del grup de recerca en Infecció en el Pacient Pediàtric Immunodeprimit del VHIR.

Per consultar la llista completa de premiats: http://bit.ly/Premis_COMB

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.