Èxit de la IX Jornada Catalana de Salut Internacional i Medicina Tropical

Més de 130 professionals van participar en la IX edició de la Jornada Catalana de Salut Internacional i Medicina Tropical celebrada a la Casa del Mar de Barcelona el 13 de maig i organitzada per investigadors del grup de Malalties Infeccioses del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), metges del Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari i el Programa de Salut Internacional de l’Institut Català de la Salut (PROSICS).

29/05/2016

Durant aquesta jornada els professionals que treballen i investiguen en el camp de la salut internacional i la medicina tropical van poder participar en ponències i taules rodones per compartir informació sobre temes d'actualitat relacionats amb la seva especialitat. Més concretament, els professionals van parlar sobre la crisi dels refugiats a Europa o les mesures de prevenció pel virus Zika, entre altres qüestions.

Les Jornades Catalanes de Salut Internacional i Medicina Tropical es van iniciar l’any 2008 i estan emmarcades com a activitat científica en el Programa de Salut Internacional de l’Institut Català de la Salut, PROSICS. Els seus objectius principals són facilitar la comunicació entre els professionals, aportar experiències i coneixements per a la millora dels programes, centres i organitzacions dedicats a la salut global i fomentar el desenvolupament i difusió d’investigació rigorosa.

Anualment, les unitats de salut internacional de l’ICS realitzen unes 30.000 visites d’atenció al viatger i dispensen més de 60.000 vacunes. El grup de Malalties Infeccioses del VHIR, liderat pel Dr. Benito Almirante, cap del Servei de Malalties Infeccioses Vall d’Hebron, està especialitzat en patologies internacionals com el Chagas, la malària i la tuberculosi.

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vhebron.net, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.