Èxit de la IX Jornada Catalana de Salut Internacional i Medicina Tropical

Més de 130 professionals van participar en la IX edició de la Jornada Catalana de Salut Internacional i Medicina Tropical celebrada a la Casa del Mar de Barcelona el 13 de maig i organitzada per investigadors del grup de Malalties Infeccioses del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), metges del Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari i el Programa de Salut Internacional de l’Institut Català de la Salut (PROSICS).

29/05/2016

Durant aquesta jornada els professionals que treballen i investiguen en el camp de la salut internacional i la medicina tropical van poder participar en ponències i taules rodones per compartir informació sobre temes d'actualitat relacionats amb la seva especialitat. Més concretament, els professionals van parlar sobre la crisi dels refugiats a Europa o les mesures de prevenció pel virus Zika, entre altres qüestions.

Les Jornades Catalanes de Salut Internacional i Medicina Tropical es van iniciar l’any 2008 i estan emmarcades com a activitat científica en el Programa de Salut Internacional de l’Institut Català de la Salut, PROSICS. Els seus objectius principals són facilitar la comunicació entre els professionals, aportar experiències i coneixements per a la millora dels programes, centres i organitzacions dedicats a la salut global i fomentar el desenvolupament i difusió d’investigació rigorosa.

Anualment, les unitats de salut internacional de l’ICS realitzen unes 30.000 visites d’atenció al viatger i dispensen més de 60.000 vacunes. El grup de Malalties Infeccioses del VHIR, liderat pel Dr. Benito Almirante, cap del Servei de Malalties Infeccioses Vall d’Hebron, està especialitzat en patologies internacionals com el Chagas, la malària i la tuberculosi.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.