Gràcies! Homenatge als professionals jubilats aquest 2016 i als que fa 25 anys que treballen a l'Hospital

El 2016, 219 treballadors i treballadores de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron s’han jubilat. Persones que han desenvolupat la seva trajectòria professional al centre i que el 20 de desembre han rebut un merescut homenatge en un acte celebrat a la sala d’actes del Pavelló Docent. També s’ha homenatjat els 142 treballadors i treballadores que fa 25 anys que desenvolupen la seva tasca a Vall d’Hebron.

20/12/2016

L’acte l’ha obert el Dr. César García Fontecha, metge adjunt de la Unitat d’Ortopèdia Pediàtrica, en nom d’aquest col·lectiu i la Marta Solé, recentment jubilada i fins fa pocs dies coordinadora del Pla d’Atenció al Ciutadà i Treball Social, que han repassat la seva trajectòria i vida a Vall d’Hebron. El Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, gerent de l’Hospital, ha volgut “agrair el seu compromís” a tots dos i a la resta dels homenatjats, destacant “l’excel·lència dels professionals, la vocació de servei al pacient i el compromís amb el Campus Vall d’Hebron”. I en el cas d’aquells que fa 25 anys que treballen al centre, els ha convidat a “reforçar aquest compromís aportant idees i participant activament en la millora del Campus i de l’Hospital, sempre centrats en el pacient”.

 

L’acte ha tingut un convidat excepcional, el periodista i director fundador del diari Ara, Carles Capdevila, que, des del punt de vista del pacient i amb bones dosis d’humor, ha demanat més comprensió als professionals. “Els pacients quan van a l’hospital estan espantats i miren els professionals amb lupa”, ha reconegut, reclamant al personal de l’Hospital més capacitat comunicativa per facilitar l’experiència de les persones que pateixen una malaltia.

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.