Gràcies! Homenatge als professionals jubilats aquest 2016 i als que fa 25 anys que treballen a l'Hospital

El 2016, 219 treballadors i treballadores de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron s’han jubilat. Persones que han desenvolupat la seva trajectòria professional al centre i que el 20 de desembre han rebut un merescut homenatge en un acte celebrat a la sala d’actes del Pavelló Docent. També s’ha homenatjat els 142 treballadors i treballadores que fa 25 anys que desenvolupen la seva tasca a Vall d’Hebron.

20/12/2016

L’acte l’ha obert el Dr. César García Fontecha, metge adjunt de la Unitat d’Ortopèdia Pediàtrica, en nom d’aquest col·lectiu i la Marta Solé, recentment jubilada i fins fa pocs dies coordinadora del Pla d’Atenció al Ciutadà i Treball Social, que han repassat la seva trajectòria i vida a Vall d’Hebron. El Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, gerent de l’Hospital, ha volgut “agrair el seu compromís” a tots dos i a la resta dels homenatjats, destacant “l’excel·lència dels professionals, la vocació de servei al pacient i el compromís amb el Campus Vall d’Hebron”. I en el cas d’aquells que fa 25 anys que treballen al centre, els ha convidat a “reforçar aquest compromís aportant idees i participant activament en la millora del Campus i de l’Hospital, sempre centrats en el pacient”.

 

L’acte ha tingut un convidat excepcional, el periodista i director fundador del diari Ara, Carles Capdevila, que, des del punt de vista del pacient i amb bones dosis d’humor, ha demanat més comprensió als professionals. “Els pacients quan van a l’hospital estan espantats i miren els professionals amb lupa”, ha reconegut, reclamant al personal de l’Hospital més capacitat comunicativa per facilitar l’experiència de les persones que pateixen una malaltia.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.