Reserva’t el dia! Marató de Donants de Sang de Catalunya

La Marató tindrà lloc del 12 al 19 de gener, just després de les Festes de Nadal en què tradicionalment les donacions es redueixen un 25%. 

08/01/2018

Amb aquesta acció es pretén remuntar les reserves de sang, després de la davallada de les donacions al Nadal i s’espera aconseguir al voltant de 8.000 donacions de sang per recuperar el nivell de reserves anterior a les festes .

Per aquest motiu, el Banc de Sang ha habilitat un web, Maratodonants.cat, des del qual pots reservar hora per donar sang durant aquests dies, a més de convidar altres persones a sumar-s’hi. La plataforma també servirà per difondre la importància de donar sang a través de diferents canals digitals, com ara Facebook, Twitter, Instragram o bé per correu electrònic i WhatsApp.

Així, quan un donant reservi hora gràcies a la recomanació d’una amistat, aquesta rebrà un missatge d’agraïment. De manera que les persones que no poden donar sang, però que ajuden compartint el missatge, rebin un reconeixement per la seva contribució.

Reserva hora i comparteix-ho!

I si vols reservar a Vall d'Hebron, pots feer-ho en aquest enllaç.  

 

Compartir:

Noticias relacionadas

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.