Reserva’t el dia! Marató de Donants de Sang de Catalunya

La Marató tindrà lloc del 12 al 19 de gener, just després de les Festes de Nadal en què tradicionalment les donacions es redueixen un 25%. 

08/01/2018

Amb aquesta acció es pretén remuntar les reserves de sang, després de la davallada de les donacions al Nadal i s’espera aconseguir al voltant de 8.000 donacions de sang per recuperar el nivell de reserves anterior a les festes .

Per aquest motiu, el Banc de Sang ha habilitat un web, Maratodonants.cat, des del qual pots reservar hora per donar sang durant aquests dies, a més de convidar altres persones a sumar-s’hi. La plataforma també servirà per difondre la importància de donar sang a través de diferents canals digitals, com ara Facebook, Twitter, Instragram o bé per correu electrònic i WhatsApp.

Així, quan un donant reservi hora gràcies a la recomanació d’una amistat, aquesta rebrà un missatge d’agraïment. De manera que les persones que no poden donar sang, però que ajuden compartint el missatge, rebin un reconeixement per la seva contribució.

Reserva hora i comparteix-ho!

I si vols reservar a Vall d'Hebron, pots feer-ho en aquest enllaç.  

 

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.