Un diploma per als campions contra el càncer infantil

El 15 de febrer se celebra el Dia Internacional del Càncer Infantil. Al Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques són conscients de la importància de lluitar amb voluntat per sortir-ne  vencedor. Per això, quan un nen rep l’alta, se li fa entrega d’un diploma per haver lluitat com tot un campió.

15/02/2018

El Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de Vall d’Hebron és capdavanter en el tractament del càncer en la infància i l’adolescència. Dels 1.000 casos nous de càncer infantil que es detecten cada any a l’Estat, 200 es diagnostiquen a Catalunya. El Servei és, segons les dades del Registre Espanyol de Tumors Infantils (RETI), el que més nens tracta de l’Estat, i el centre estatal de referència per al trasplantament de progenitors hematopoètics o cèl·lules mare (més conegut com “transplantament de medul·la òssia”), amb més de 1.200 de realitzats. A l’Hospital de Dia d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques s’atenen fins a 3.600 visites l’any per rebre tractament i fins a 7.600 visites per a consultes. 

Al Servei, tots els professionals són conscients de l’important esforç i lluita dels nens i les seves famílies quan arriba un diagnòstic de càncer en edat pediàtrica. Per aquest motiu, quan un pacient rep l’alta, se li entrega un Diploma personalitzat amb el seu nom per haver estat tot un campió. Com explica Esther Díaz, supervisora d’Infermeria del Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques, “l’entrega d’aquest diploma omple molt als nens i les seves famílies, perquè suposa un reconeixement molt bonic a la seva voluntat. Se senten especials per acabar una etapa de la seva vida molt complicada”.

Compartir:

Noticias relacionadas

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.