Un diploma per als campions contra el càncer infantil

El 15 de febrer se celebra el Dia Internacional del Càncer Infantil. Al Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques són conscients de la importància de lluitar amb voluntat per sortir-ne  vencedor. Per això, quan un nen rep l’alta, se li fa entrega d’un diploma per haver lluitat com tot un campió.

15/02/2018

El Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de Vall d’Hebron és capdavanter en el tractament del càncer en la infància i l’adolescència. Dels 1.000 casos nous de càncer infantil que es detecten cada any a l’Estat, 200 es diagnostiquen a Catalunya. El Servei és, segons les dades del Registre Espanyol de Tumors Infantils (RETI), el que més nens tracta de l’Estat, i el centre estatal de referència per al trasplantament de progenitors hematopoètics o cèl·lules mare (més conegut com “transplantament de medul·la òssia”), amb més de 1.200 de realitzats. A l’Hospital de Dia d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques s’atenen fins a 3.600 visites l’any per rebre tractament i fins a 7.600 visites per a consultes. 

Al Servei, tots els professionals són conscients de l’important esforç i lluita dels nens i les seves famílies quan arriba un diagnòstic de càncer en edat pediàtrica. Per aquest motiu, quan un pacient rep l’alta, se li entrega un Diploma personalitzat amb el seu nom per haver estat tot un campió. Com explica Esther Díaz, supervisora d’Infermeria del Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques, “l’entrega d’aquest diploma omple molt als nens i les seves famílies, perquè suposa un reconeixement molt bonic a la seva voluntat. Se senten especials per acabar una etapa de la seva vida molt complicada”.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.