Som l’hospital més valorat per les associacions de pacients segons el Monitor de Reputació Sanitària

Les associacions de pacients valoren l'Hospital Universitari Vall d'Hebron com el millor centre sanitari de l'Estat, segons el Monitor de Reputació Sanitària (MRS) de Merco (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa). A més, aquest estudi destaca que el Servei d'Oncologia Mèdica de Vall d'Hebron és el millor de tot l'Estat. L'Hospital manté la posició que ocupava l'any passat al cinquè lloc de la classificació dels millors hospitals públics.

28/11/2018

El Monitor de Reputació Sanitària de Merco (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa) d’enguany assenyala que les associacions de pacients valoren l’Hospital Universitari Vall d’Hebron com el millor centre sanitari de l’Estat. Segons aquest estudi, el Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital, que té com a cap el Dr. Josep Tabernero, és el millor de l’Estat. A més, l’Hospital és el cinquè centre més valorat pels col·lectius de metges, infermeres, informadors de la salut, gerents i directius d'hospitals i laboratoris.

El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) de Merco és l'únic estudi independent que analitza la reputació del sistema sanitari espanyol. Per a realitzar l'estudi, es fa servir una metodologia que combina la percepció del públic amb la realitat del sector. Es tracta de la cinquena edició d'aquest estudi, que avalua la reputació sanitària en diferents categories: Serveis Hospitalaris, Hospitals, Laboratoris Farmacèutics, Empreses de Tecnologia, Empreses de Dispositius Biomèdics, Asseguradores de Salut, Centres de Salut i Fabricants de Productes Sanitaris. Per a realitzar l’estudi, Merco compta amb el suport d'un consell assessor format per representants del Consell General de Metges i del Consell General d'Infermeria, associacions de pacients, periodistes i comunicadors sanitaris, així com persones de reconegut prestigi i trajectòria en la sanitat espanyola.

L'Hospital Universitario La Paz encapçala el rànquing dels hospitals públics amb més reputació del país, seguit de l'Hospital Clínic i Provincial de Barcelona i de l'Hospital General Universitario Gregorio Marañón. L'Hospital Universitari Vall d'Hebron manté la posició que ocupava l'any passat al cinquè lloc de la classificació.

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.