Setmana de la Innovació i la Ciència a Vall d'Hebron

 
  Semipresencial —
15/11/2021 al 19/11/2021
15/11/2021 -- De 09:00h a 09:00h
Dirigido a : Professionals del Campus Vall d'Hebron i obert a la societat
Organiza :
Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus
Modalidad: Presencial
Compartir:

Dies: del 15 al 19 de novembre
Format: semipresencial
Dirigit a
: professionals del Campus Vall d'Hebron i obert a la societat

Et presentem el programa de la Setmana de la Innovació i la Ciència a Vall d'Hebron que podràs consultar des de la web de la Setmana. Des d'aquesta web podràs accedir al programa, consultar el detall de cada activitat i també inscriure't a les que més t'interessin!

La Setmana de la Innovació i la Ciència a Vall d’Hebron seran cinc dies plens d’activitats relacionades amb la realitat virtual i augmentada, la robòtica, la simulació, el 3D, l’emprenedoria o la recerca.

Proposem activitats per als i les professionals de Vall d'Hebron i també d'altres institucions i activitats obertes a la societat per a persones adultes i infants.

Algunes de les activitats que podràs realitzar com a professional de Vall d'Hebron són assistir a taules rodones sobre "El paper de la realitat virtual i la realitat augmentada als hospitals del segle XXI"; "Nous models col·laboratius en R+D+I" o "Aplicacions de la robòtica en el sector salut". També podràs participar en tallers d'introducció al món de les tecnologies immersives, la impressió 3D i la metodologia del design thinking i experimentar la metodologia del serious game com a eina d'aprenentatge.

En les activitats que fem obertes a la ciutadania es podran visitar els espais més innovadors del Campus, assistir a una taula rodona sobre innovació i pacient o gaudir de l'humor i la recerca amb xerrades científiques que et sorprendran. El més petits i petites podran participar en un taller amb robots i en un de científic on podran descobrir com es fan els medicaments. Durant tota la setmana també es podrà visitar l’exposició “L’altra mirada de la recerca".

Accedeix a la web de la Setmana i no et perdis cap activitat!

Recorda que pots compartir-ho amb altres companys i companyes, amistats i familiars. Us hi esperem!

* En els propers dies poden incorporar-se noves activitats o canviar lleugerament les ja anunciades. Qualsevol actualització es podrà veure al programa de la web

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.