Setmana de la Innovació i la Ciència a Vall d'Hebron

 
  Semipresencial —
15/11/2021 al 19/11/2021
15/11/2021 -- De 09:00h a 09:00h
Dirigit a : Professionals del Campus Vall d'Hebron i obert a la societat
Organitza :
Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Dies: del 15 al 19 de novembre
Format: semipresencial
Dirigit a
: professionals del Campus Vall d'Hebron i obert a la societat

Et presentem el programa de la Setmana de la Innovació i la Ciència a Vall d'Hebron que podràs consultar des de la web de la Setmana. Des d'aquesta web podràs accedir al programa, consultar el detall de cada activitat i també inscriure't a les que més t'interessin!

La Setmana de la Innovació i la Ciència a Vall d’Hebron seran cinc dies plens d’activitats relacionades amb la realitat virtual i augmentada, la robòtica, la simulació, el 3D, l’emprenedoria o la recerca.

Proposem activitats per als i les professionals de Vall d'Hebron i també d'altres institucions i activitats obertes a la societat per a persones adultes i infants.

Algunes de les activitats que podràs realitzar com a professional de Vall d'Hebron són assistir a taules rodones sobre "El paper de la realitat virtual i la realitat augmentada als hospitals del segle XXI"; "Nous models col·laboratius en R+D+I" o "Aplicacions de la robòtica en el sector salut". També podràs participar en tallers d'introducció al món de les tecnologies immersives, la impressió 3D i la metodologia del design thinking i experimentar la metodologia del serious game com a eina d'aprenentatge.

En les activitats que fem obertes a la ciutadania es podran visitar els espais més innovadors del Campus, assistir a una taula rodona sobre innovació i pacient o gaudir de l'humor i la recerca amb xerrades científiques que et sorprendran. El més petits i petites podran participar en un taller amb robots i en un de científic on podran descobrir com es fan els medicaments. Durant tota la setmana també es podrà visitar l’exposició “L’altra mirada de la recerca".

Accedeix a la web de la Setmana i no et perdis cap activitat!

Recorda que pots compartir-ho amb altres companys i companyes, amistats i familiars. Us hi esperem!

* En els propers dies poden incorporar-se noves activitats o canviar lleugerament les ja anunciades. Qualsevol actualització es podrà veure al programa de la web

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.