Vall d’Hebron rep per segon any consecutiu el premi TOP Value Hospitals com un dels centres amb millors resultats basats en el valor

IQVIA és líder mundial en l'ús de dades, tecnologia, analítiques avançades i experiència humana per ajudar els seus clients a impulsar la cura de la salut.

18/10/2022

L'Hospital Universitari Vall d’Hebron ha rebut per segon any consecutiu un dels quatre premis TOP Value Hospitals organitzats per IQVIA que el reconeixen com un dels quatre hospitals de l'Estat amb millors resultats basats en el valor. IQVIA és líder mundial en l'ús de dades, tecnologia, analítiques avançades i experiència humana per ajudar els seus clients a impulsar la cura de la salut. 

Aquests premis es basen en el model de Value Based Healthcare desenvolupat per IQVIA i que està basat en cinc dimensions d’anàlisi, que tenen en compte l'orientació estratègica al valor, l'adaptació de models de valor, l'adequació de pràctiques clíniques, mesurar resultats rellevants i com es finança el valor.

Els altres centres premiats han estat l'Hospital de Cruces de Bilbao, Sant Joan de Déu de Barcelona i la xarxa d'Hospitals Públics del Grup QuirónSalud de Madrid.

IQVIA és líder mundial en l'ús de dades, tecnologia, analítiques avançades i experiència humana

Compartir:

Noticias relacionadas

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.