Vall d’Hebron rep per segon any consecutiu el premi TOP Value Hospitals com un dels centres amb millors resultats basats en el valor

IQVIA és líder mundial en l'ús de dades, tecnologia, analítiques avançades i experiència humana per ajudar els seus clients a impulsar la cura de la salut.

18/10/2022

L'Hospital Universitari Vall d’Hebron ha rebut per segon any consecutiu un dels quatre premis TOP Value Hospitals organitzats per IQVIA que el reconeixen com un dels quatre hospitals de l'Estat amb millors resultats basats en el valor. IQVIA és líder mundial en l'ús de dades, tecnologia, analítiques avançades i experiència humana per ajudar els seus clients a impulsar la cura de la salut. 

Aquests premis es basen en el model de Value Based Healthcare desenvolupat per IQVIA i que està basat en cinc dimensions d’anàlisi, que tenen en compte l'orientació estratègica al valor, l'adaptació de models de valor, l'adequació de pràctiques clíniques, mesurar resultats rellevants i com es finança el valor.

Els altres centres premiats han estat l'Hospital de Cruces de Bilbao, Sant Joan de Déu de Barcelona i la xarxa d'Hospitals Públics del Grup QuirónSalud de Madrid.

IQVIA és líder mundial en l'ús de dades, tecnologia, analítiques avançades i experiència humana

Comparteix-lo:

Noticias relacionadas

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.