Taller 'La recerca de la bellesa és tot un art'

 Taller
  Vestíbul de l'Institut Català de la Salut, Gran Via de les Corts Catalanes 587 —
25/04/2023
25/04/2023 -- De 15:30h a 16:30h
Dirigido a : Activitat dirigida a majors de 16 anys
Organiza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca
Modalidad: Presencial
Compartir:

Les 64 fotografies seleccionades confeccionen un relat artístic d’allò que els científics veuen, experimenten i investiguen en el seu dia a dia, a simple vista o a través d’un microscopi.

La mirada sempre interrogativa de la investigació queda reflectida en aquestes belles i singulars imatges, que ens transporten, amb la imaginació, al laboratori i al cos humà.

Es realitzarà una activitat experiencial d’una hora de durada per donar peu a parlar de l’art i el seu valor científic, parlar de la unió ciència i art, que és el sentit que té l’exposició.

La Dra. Sara Guila Fidel, psicòloga clínica del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigadora del grup de recerca en Psiquiatria, Salut Mental i Addicions del VHIR, conduirà la sessió i després d’acompanyar a la reflexió als participants sobre l’estètica i la ciència aquests seran convidats i convidades a anar al seu lloc de treball per fer una fotografia amb el mòbil que considerin estètica, per buscar l’harmonia del que és quotidià, ja que jugant amb l’espai, la proporció, la simetria i l’equilibri podem trobar la bellesa a qualsevol lloc.

Pels participants externs, hi haurà recreada una oficina per tal que puguin fer la seva fotografia també.

Després de fer la fotografia, els i les participants tornaran al punt de trobada i la compartiran, aquestes seran comentades entre tots els assistents metres la Dra. Sara Guila Fidel, anirà extraient i posant en valor el més destacable de cadascuna d’elles.

 

 

Actividades relacionadas

III Curso TEA a lo largo de la vida

25/04/2024 - 09:00
Psiquiatras, psicólogos y cualquier profesional vinculado a la salud mental.
Más información

Vacunas 2024 - XXVIII Curso de Actualización en Inmunizaciones (presencial y virtual)

25/04/2024 - 09:00
Más información

Diagnóstico Molecular para residentes de alergia

26/04/2024 - 14:50
Más información

Actualizaciones y controversias en la monitorización de la PIC y de la presión de perfusión cerebral en el paciente neurocrítico

29/04/2024 - 09:00
Más información

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.