Taller 'La recerca de la bellesa és tot un art'

 Taller
  Vestíbul de l'Institut Català de la Salut, Gran Via de les Corts Catalanes 587 —
25/04/2023
25/04/2023 -- De 15:30h a 16:30h
Dirigit a : Activitat dirigida a majors de 16 anys
Organitza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Les 64 fotografies seleccionades confeccionen un relat artístic d’allò que els científics veuen, experimenten i investiguen en el seu dia a dia, a simple vista o a través d’un microscopi.

La mirada sempre interrogativa de la investigació queda reflectida en aquestes belles i singulars imatges, que ens transporten, amb la imaginació, al laboratori i al cos humà.

Es realitzarà una activitat experiencial d’una hora de durada per donar peu a parlar de l’art i el seu valor científic, parlar de la unió ciència i art, que és el sentit que té l’exposició.

La Dra. Sara Guila Fidel, psicòloga clínica del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigadora del grup de recerca en Psiquiatria, Salut Mental i Addicions del VHIR, conduirà la sessió i després d’acompanyar a la reflexió als participants sobre l’estètica i la ciència aquests seran convidats i convidades a anar al seu lloc de treball per fer una fotografia amb el mòbil que considerin estètica, per buscar l’harmonia del que és quotidià, ja que jugant amb l’espai, la proporció, la simetria i l’equilibri podem trobar la bellesa a qualsevol lloc.

Pels participants externs, hi haurà recreada una oficina per tal que puguin fer la seva fotografia també.

Després de fer la fotografia, els i les participants tornaran al punt de trobada i la compartiran, aquestes seran comentades entre tots els assistents metres la Dra. Sara Guila Fidel, anirà extraient i posant en valor el més destacable de cadascuna d’elles.

 

 

Activitats relacionades

Defensa de Tesi 'L'ecografia, una nova eina per a l'estudi de l'obesitat sarcopènica'

12.12.2023 - 12:00
Més informació

Defensa de Tesi 'Alteracions psicopatològiques i psiquiàtriques en infanto adolescents amb antecedents de cardiopaties congènites versus controls sans'

12.12.2023 - 12:00
Més informació

Vall d'Hebron Talks 'Qualitat de vida en el pacient amb traqueostomia'

13.12.2023 - 15:00
Més informació

Vall d'Hebron Talks by VHIR 'Development of Advanced Drug Delivery Systems for the Systemic and Local Treatment of Challenging Diseases'

13.12.2023 - 12:00
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.