Taller 'La recerca de la bellesa és tot un art'

 Taller
  Vestíbul de l'Institut Català de la Salut, Gran Via de les Corts Catalanes 587 —
25/04/2023
25/04/2023 -- De 15:30h a 16:30h
Dirigit a : Activitat dirigida a majors de 16 anys
Organitza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Les 64 fotografies seleccionades confeccionen un relat artístic d’allò que els científics veuen, experimenten i investiguen en el seu dia a dia, a simple vista o a través d’un microscopi.

La mirada sempre interrogativa de la investigació queda reflectida en aquestes belles i singulars imatges, que ens transporten, amb la imaginació, al laboratori i al cos humà.

Es realitzarà una activitat experiencial d’una hora de durada per donar peu a parlar de l’art i el seu valor científic, parlar de la unió ciència i art, que és el sentit que té l’exposició.

La Dra. Sara Guila Fidel, psicòloga clínica del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigadora del grup de recerca en Psiquiatria, Salut Mental i Addicions del VHIR, conduirà la sessió i després d’acompanyar a la reflexió als participants sobre l’estètica i la ciència aquests seran convidats i convidades a anar al seu lloc de treball per fer una fotografia amb el mòbil que considerin estètica, per buscar l’harmonia del que és quotidià, ja que jugant amb l’espai, la proporció, la simetria i l’equilibri podem trobar la bellesa a qualsevol lloc.

Pels participants externs, hi haurà recreada una oficina per tal que puguin fer la seva fotografia també.

Després de fer la fotografia, els i les participants tornaran al punt de trobada i la compartiran, aquestes seran comentades entre tots els assistents metres la Dra. Sara Guila Fidel, anirà extraient i posant en valor el més destacable de cadascuna d’elles.

 

 

Activitats relacionades

Defensa de tesi 'Study of similarities and differences between circulating hepatitis B virus RNA and DNA quasispecies in different regions of viral genome and development of an antiviral gene therapy strategy'

06.06.2023 - 11:00
Més informació

Vall d'Hebron Talks by VHIR 'Intervenció psicosocial en situacions de violència masclista a l'HUVH'

Activitat Online
07.06.2023 - 15:00
Més informació

Defensa de tesi 'Caracterització genòmica, estructura poblacional i determinants de resistència a antimicrobians de Shigella sonnei, Shigella flexneri i Escherichia coli aïllats d'homes que mantenen relacions sexuals amb homes'

07.06.2023 - 12:00
Més informació

Jornada de Tumors Cerebrals

08.06.2023 - 14:00
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.