Sra. Amanda Ferrer Barberá

Instituciones

Hospital Infantil i Hospital de la Mujer

Neumología, alergología y fibrosis quística

Enfermero/a

Des del març del 2016 treballo al Gabinet de Funció Pulmonar Pediàtrica. Realitzo funcions com a infermera clínica de proves diagnòstiques del Gabinet de Funció Pulmonar Pediàtrica a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. A continuació detalle les activitats assistencials habituals del Gabinet de Funció Pulmonar. Esforç, Ergometria respiratòria, Walking test, Oscil·lometria. Paràmetres antropomètrics. Educació terapèutica conjuntament amb les visites programades i d'acord amb l'organització de les proves dels pacients segons el perfil bacteriològic. - Des d'agost 2020 Col·laboració en assaig clínic sobre el tractament de Nintedanib per al tractament de malalties respiratòries intersticials del qual és l'investigador principal Dr. Antonio Moreno nom de l'assaig 1199 0337 InpedILD. - Altres activitats relacionades amb Investigació i Innovació desenvolupades a l'Hospital Vall d'Hebron: - Cocreació al "Disseny d'una Plataforma Virtual basada en Valors Professionals per a Infermeria". L'esmentat projecte va ser acompanyat i va rebre formació i seguiment pel VHIR a la línia de treball de les Tecnologies de la Informació, Comunicació i Big-Data. El projecte va rebre suport tant per part de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron com del VHIR. -El 2016 Col·laboració en la cocreació del producte eHealth: aplicació en salut "U24app: Eina de suport al ciutadà per a l'ús dels Serveis d'Urgències". Projecte de recerca del Màster eHealth Presentada a l'Hospital Vall d'Hebron.

Curriculum

Graduada en Infermeria per la Universitat de Barcelona. Màster en Investigació en Cures d'Infermeria i Gestió Sanitària. Màster eHealt por LaSalle Campus BCN. Especialitzada en atenció immediata i atenció a Pneumologia pediàtrica, Fibrosi quística i Al·lergologia, a més de col·laboració d’investigació a assaigs clínics vers malalties respiratòries minoritàries. Autora de la Guia d'administració domiciliària d’antibiòtics intravenosos en pediatria. Premiada en el OPEN SPINNER PROJECT pel Col·legi Oficial d'Infermeria per la cocreació del projecte U24APP/U24MAPS. Premiada en T’ACTIVA, Primera lliga tecnològica 2.0 de la Cambra de Comerç, pel MockUP d'intercomunicació amb els usuaris.
Les meves inquietuds cap a la recerca, la meva activitat assistencial la compagino amb l'activitat de recerca i innovació vers les noves tecnologies, amb il·lusió i passió. A partir d'aquí fins a l’actualitat, he realitzat diferents ponències i comunicacions en jornades formatives dirigides als pacients i als professionals en sessions clíniques i, també, la cocreació de tres projectes ehealth, dos dels quals, premiats a jornades que m’han permès seguir creixent i avançant.
Amanda Ferrer Barberá

Instituciones

Hospital Infantil i Hospital de la Mujer

Neumología, alergología y fibrosis quística

Enfermero/a

Noticias relacionadas

Profesionales relacionados

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.