Sra. Amanda Ferrer Barberá

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Pneumologia, al·lergologia i fibrosi quística

Infermer/a

Des del març del 2016 treballo al Gabinet de Funció Pulmonar Pediàtrica. Realitzo funcions com a infermera clínica de proves diagnòstiques del Gabinet de Funció Pulmonar Pediàtrica a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. A continuació detalle les activitats assistencials habituals del Gabinet de Funció Pulmonar. Esforç, Ergometria respiratòria, Walking test, Oscil·lometria. Paràmetres antropomètrics. Educació terapèutica conjuntament amb les visites programades i d'acord amb l'organització de les proves dels pacients segons el perfil bacteriològic. - Des d'agost 2020 Col·laboració en assaig clínic sobre el tractament de Nintedanib per al tractament de malalties respiratòries intersticials del qual és l'investigador principal Dr. Antonio Moreno nom de l'assaig 1199 0337 InpedILD. - Altres activitats relacionades amb Investigació i Innovació desenvolupades a l'Hospital Vall d'Hebron: - Cocreació al "Disseny d'una Plataforma Virtual basada en Valors Professionals per a Infermeria". L'esmentat projecte va ser acompanyat i va rebre formació i seguiment pel VHIR a la línia de treball de les Tecnologies de la Informació, Comunicació i Big-Data. El projecte va rebre suport tant per part de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron com del VHIR. -El 2016 Col·laboració en la cocreació del producte eHealth: aplicació en salut "U24app: Eina de suport al ciutadà per a l'ús dels Serveis d'Urgències". Projecte de recerca del Màster eHealth Presentada a l'Hospital Vall d'Hebron.

Currículum

Graduada en Infermeria per la Universitat de Barcelona. Màster en Investigació en Cures d'Infermeria i Gestió Sanitària. Màster eHealt por LaSalle Campus BCN. Especialitzada en atenció immediata i atenció a Pneumologia pediàtrica, Fibrosi quística i Al·lergologia, a més de col·laboració d’investigació a assaigs clínics vers malalties respiratòries minoritàries. Autora de la Guia d'administració domiciliària d’antibiòtics intravenosos en pediatria. Premiada en el OPEN SPINNER PROJECT pel Col·legi Oficial d'Infermeria per la cocreació del projecte U24APP/U24MAPS. Premiada en T’ACTIVA, Primera lliga tecnològica 2.0 de la Cambra de Comerç, pel MockUP d'intercomunicació amb els usuaris.
Les meves inquietuds cap a la recerca, la meva activitat assistencial la compagino amb l'activitat de recerca i innovació vers les noves tecnologies, amb il·lusió i passió. A partir d'aquí fins a l’actualitat, he realitzat diferents ponències i comunicacions en jornades formatives dirigides als pacients i als professionals en sessions clíniques i, també, la cocreació de tres projectes ehealth, dos dels quals, premiats a jornades que m’han permès seguir creixent i avançant.
Amanda Ferrer Barberá

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Pneumologia, al·lergologia i fibrosi quística

Infermer/a

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.