Sra. Haridian Tato Mateo

Instituciones

Sóc llicenciada en Ciències Biomèdiques i, com a resultat de la meva passió per la medicina translacional, em trobo completant la meva formació en ciències amb el grau de Medicina. Formo part del grup de Diagnostic Nanotools de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron (VHIR). El nostre objectiu és desenvolupar i validar noves estratègies de detecció amb propòsits diagnòstics.

Curriculum

El 2016 començo la meva trajectòria amb el grau en Ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona i continuo els meus estudis amb un postgrau en Anatomia Patológica Femenica (2020). Arran de la meva estada a l'Hospital Germans Tries i Pujol ubicat a Badalona, comença a créixer en mi un gran interès per la medicina translacional, és a dir, el ''trasllat'' del coneixement de la investigació biomèdica a la pràctica clínica. Aquest fet em porta a iniciar poc temps després el grau en Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona (2021).
Alhora, decideixo cursar un màster en Project Management (2021) per impulsar el meu coneixement en el desenvolupament de projectes des d'una perspectiva diferent de la científica: des del Business i la direcció.
Els darrers tres anys m'he dedicat professionalment a I+D+i en un laboratori biotecnològic. Actualment, em trobo a 3r any del grau de Medicina i orgullosa de formar part del grup de Diagnostic Nanotools del VHIR. La meva tasca principal consisteix en l'optimització dels 'Sintròcits': eritròcits sintètics dissenyats per a la vigilància del virus de la grip.
Haridian Tato Mateo

Instituciones

Vall Hebron Institut de Recerca

Técnico de investigación

Diagnostic nanotools (DINA)

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.