Sra. Haridian Tato Mateo

Institucions

Sóc llicenciada en Ciències Biomèdiques i, com a resultat de la meva passió per la medicina translacional, em trobo completant la meva formació en ciències amb el grau de Medicina. Formo part del grup de Diagnostic Nanotools de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron (VHIR). El nostre objectiu és desenvolupar i validar noves estratègies de detecció amb propòsits diagnòstics.

Currículum

El 2016 començo la meva trajectòria amb el grau en Ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona i continuo els meus estudis amb un postgrau en Anatomia Patológica Femenica (2020). Arran de la meva estada a l'Hospital Germans Tries i Pujol ubicat a Badalona, comença a créixer en mi un gran interès per la medicina translacional, és a dir, el ''trasllat'' del coneixement de la investigació biomèdica a la pràctica clínica. Aquest fet em porta a iniciar poc temps després el grau en Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona (2021).
Alhora, decideixo cursar un màster en Project Management (2021) per impulsar el meu coneixement en el desenvolupament de projectes des d'una perspectiva diferent de la científica: des del Business i la direcció.
Els darrers tres anys m'he dedicat professionalment a I+D+i en un laboratori biotecnològic. Actualment, em trobo a 3r any del grau de Medicina i orgullosa de formar part del grup de Diagnostic Nanotools del VHIR. La meva tasca principal consisteix en l'optimització dels 'Sintròcits': eritròcits sintètics dissenyats per a la vigilància del virus de la grip.
Haridian Tato Mateo

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Diagnostic nanotools (DINA)

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.