Dra. Laura Fruitós Montané

Instituciones

Estic llicenciada amb psicologia (UOC), treballo com a tècnica de laboratori (FPI) dins del suport de recerca.

Curriculum

Quan vaig acabar batxillerat vaig començar a cursar la universitat de psicologia a distància, ja que volia aprendre bé l'anglès, guanyar experiència, explorar altres llocs del món i agafar més responsabilitats independitzant-me.
Paral·lelament, he estat treballant i desenvolupant-me en diversos nivells i posicions de treball. He anat omplint el meu currículum estudiantil amb diversos cursos; epigenètica, primers auxilis i manipulació d'aliments, i diversos idiomes (català, castellà, anglès i italià).
La meva experiència laboral a Irlanda (cinc anys) va estar més ambientada a l'hostaleria i centres Montessori. I la d'Espanya està més ambientada a l'administració, màrqueting i tècnica de suport.
M'he format i estudiat a la Universitat Oberta de Catalunya com a psicòloga. Llicenciada el gener del 2023. A principis de gener vaig començar a formar part del grup de recerca del VHIR (Vall d'Hebron). Em dedico a la recol·lecció de documents d'interès dels dos estudis que formo part, i a la creació de la base de dades d'aquestes. Els estudis en què participo estan relacionats amb l'escoliosi, Marfan i Loeys-Dietz. Soc del suport de recerca, faig de tècnica de laboratori FPI.
Laura Fruitós Montané

Instituciones

Vall Hebron Institut de Recerca

Técnico de investigación

Enfermedades Cardiovasculares

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.