Dra. Laura Fruitós Montané

Institucions

Estic llicenciada amb psicologia (UOC), treballo com a tècnica de laboratori (FPI) dins del suport de recerca.

Currículum

Quan vaig acabar batxillerat vaig començar a cursar la universitat de psicologia a distància, ja que volia aprendre bé l'anglès, guanyar experiència, explorar altres llocs del món i agafar més responsabilitats independitzant-me.
Paral·lelament, he estat treballant i desenvolupant-me en diversos nivells i posicions de treball. He anat omplint el meu currículum estudiantil amb diversos cursos; epigenètica, primers auxilis i manipulació d'aliments, i diversos idiomes (català, castellà, anglès i italià).
La meva experiència laboral a Irlanda (cinc anys) va estar més ambientada a l'hostaleria i centres Montessori. I la d'Espanya està més ambientada a l'administració, màrqueting i tècnica de suport.
M'he format i estudiat a la Universitat Oberta de Catalunya com a psicòloga. Llicenciada el gener del 2023. A principis de gener vaig començar a formar part del grup de recerca del VHIR (Vall d'Hebron). Em dedico a la recol·lecció de documents d'interès dels dos estudis que formo part, i a la creació de la base de dades d'aquestes. Els estudis en què participo estan relacionats amb l'escoliosi, Marfan i Loeys-Dietz. Soc del suport de recerca, faig de tècnica de laboratori FPI.
Laura Fruitós Montané

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Malalties cardiovasculars

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.