Sr. Miguel Jiménez Pera

Instituciones

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirugía Plástica y Quemados

Enfermero/a

Compagino la infermeria amb la podologia. Em considero afortunat per poder treballar a la Unitat de Grans Cremats

Curriculum

El primer contacte amb la Salut va ser fa més de 15 anys quan vaig obtenir la diplomatura en Podologia. La meva passió per les cures a les persones i la visió holística de la mateixa em va dur a estudiar Infermeria, des de llavors he cursat entre d'altres, el Postgrau en Activitat Física i Malaltia, Expert Universitari en Bioètica i el Màster Europeu en Salut i Benestar Comunitari.
La meva experiència professional està centrada bàsicament en l'àmbit del pacient crític, especialment a l'atenció integral del pacient cremat.
Durant l'any 2009, recordo amb molta estima, vaig estar treballant a un Equip d'Atenció Primària amb pacients pediàtrics.
Des del 2013 compagino l'activitat assistencial amb el rol docent com a professor associat al Departament d'Infermeria de la UAB, com a professor titular de l'assignatura de Bases ètiques i Legislació Sanitària, i coordinador de pràctiques hospitalàries en unitats complexes i especials tant de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron com de l'Hospital Germans Trias i Pujol.
A partir del conveni HUVH-UAB, l'any 2016 s'inicia una nova tasca com a Implementador en l'àmbit docent de la difusió de les Guies de Pràctica Clínica del Peu Diabètic (RNAO).
Miguel Jiménez Pera

Instituciones

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirugía Plástica y Quemados

Enfermero/a

Noticias relacionadas

Profesionales relacionados

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.