Sr. Miguel Jiménez Pera

Institutions of which it is part

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Plastic Surgery and Burns

Nurse

Compagino la infermeria amb la podologia. Em considero afortunat per poder treballar a la Unitat de Grans Cremats

Curriculum

El primer contacte amb la Salut va ser fa més de 15 anys quan vaig obtenir la diplomatura en Podologia. La meva passió per les cures a les persones i la visió holística de la mateixa em va dur a estudiar Infermeria, des de llavors he cursat entre d'altres, el Postgrau en Activitat Física i Malaltia, Expert Universitari en Bioètica i el Màster Europeu en Salut i Benestar Comunitari.
La meva experiència professional està centrada bàsicament en l'àmbit del pacient crític, especialment a l'atenció integral del pacient cremat.
Durant l'any 2009, recordo amb molta estima, vaig estar treballant a un Equip d'Atenció Primària amb pacients pediàtrics.
Des del 2013 compagino l'activitat assistencial amb el rol docent com a professor associat al Departament d'Infermeria de la UAB, com a professor titular de l'assignatura de Bases ètiques i Legislació Sanitària, i coordinador de pràctiques hospitalàries en unitats complexes i especials tant de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron com de l'Hospital Germans Trias i Pujol.
A partir del conveni HUVH-UAB, l'any 2016 s'inicia una nova tasca com a Implementador en l'àmbit docent de la difusió de les Guies de Pràctica Clínica del Peu Diabètic (RNAO).
Miguel Jiménez Pera

Institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Plastic Surgery and Burns

Nurse

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.