Sr. Victor Quintanilla Janillo

Instituciones

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cuidados Intensivos de Traumatología

Supervisora d'Infermeria

Infermer amb experiència en les cures del malalt crític adult amb un interès especial en temes de seguretat i qualitat relacionat amb la millora de la comunicació dins de l'equip assistencial i amb l'entorn del pacient.

Curriculum

Des de 2010 estic desenvolupant la meva carrera professional com a infermer supervisor de les unitats UCI/Cures Intermèdies de l’Àrea de Traumatologia i Rehabilitació.
De 2008 a 2010 vaig estar adscrit al procés quirúrgic-unitats de crítics com infermer gestor de suport a la supervisió. De 2002 a 2008 la meva tasca com a infermer assistencial es va desenvolupar en les unitats de crítics d'UCI-AG, Unitat de Cures Coronàries i Unitat Postoperats de Cirurgia Cardíaca.
De 1999 a 2002, període d’interinitat treballant en serveis quirúrgics, medicina interna, urgències, cremats i diferents unitats d'hospitalització de l'AG.
Experiència en hemodiàlisi i en les diferents tècniques de depuració extracorpòries (A.F.B, P.F.D), així com en la utilització dels monitors de HDFVVC (Prisma i Prismaflex).
Respecte a les dades acadèmiques rellevants:
- Curs Aspectes clau en la gestió sanitària pública (200h impartit al Centre Corporatiu ICS).
- Curs de Postgrau en “Dietètica i Nutrició”, acreditat per la UAB i organitzat per les Escoles Universitàries Gimbernat.
- Curs de Postgrau en “Infermeria Quirúrgica” a l'Escola Universitària de la Creu Roja de l'Hospitalet.
- Curs “Assertivitat i confiança personal: la intel·ligència emocional”.
Activitat docent als alumnes en pràctiques de l'EUI Vall d'Hebron i també professor col·laborador en el curs de ferides cròniques, abordatge integral impartit en la UAB.
Altres activitats docents al centre d'estudis Adams.
Victor Quintanilla Janillo

Instituciones

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cuidados Intensivos de Traumatología

Supervisora d'Infermeria

Profesionales relacionados

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.