Sr. Victor Quintanilla Janillo

Institutions of which it is part

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Traumatology Intensive Care

Nursing Supervisor

Infermer amb experiència en les cures del malalt crític adult amb un interès especial en temes de seguretat i qualitat relacionat amb la millora de la comunicació dins de l'equip assistencial i amb l'entorn del pacient.

Curriculum

Des de 2010 estic desenvolupant la meva carrera professional com a infermer supervisor de les unitats UCI/Cures Intermèdies de l’Àrea de Traumatologia i Rehabilitació.
De 2008 a 2010 vaig estar adscrit al procés quirúrgic-unitats de crítics com infermer gestor de suport a la supervisió. De 2002 a 2008 la meva tasca com a infermer assistencial es va desenvolupar en les unitats de crítics d'UCI-AG, Unitat de Cures Coronàries i Unitat Postoperats de Cirurgia Cardíaca.
De 1999 a 2002, període d’interinitat treballant en serveis quirúrgics, medicina interna, urgències, cremats i diferents unitats d'hospitalització de l'AG.
Experiència en hemodiàlisi i en les diferents tècniques de depuració extracorpòries (A.F.B, P.F.D), així com en la utilització dels monitors de HDFVVC (Prisma i Prismaflex).
Respecte a les dades acadèmiques rellevants:
- Curs Aspectes clau en la gestió sanitària pública (200h impartit al Centre Corporatiu ICS).
- Curs de Postgrau en “Dietètica i Nutrició”, acreditat per la UAB i organitzat per les Escoles Universitàries Gimbernat.
- Curs de Postgrau en “Infermeria Quirúrgica” a l'Escola Universitària de la Creu Roja de l'Hospitalet.
- Curs “Assertivitat i confiança personal: la intel·ligència emocional”.
Activitat docent als alumnes en pràctiques de l'EUI Vall d'Hebron i també professor col·laborador en el curs de ferides cròniques, abordatge integral impartit en la UAB.
Altres activitats docents al centre d'estudis Adams.
Victor Quintanilla Janillo

Institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Traumatology Intensive Care

Nursing Supervisor

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.