Clinical Implementation on Hyperthermic Oncology in Spain and Europe: Current Status and Future Perspectives"

 Cursos
  Hotel Front Maritim Barcelona —
09/06/2023
09/06/2023 -- From 09:00h to 17:30h
Organize :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modality: Presencial
Share it:

Informació del workshop:
El proper divendres 9 de juny de 2023, se celebrarà a Barcelona un Workshop sobre Hipertèrmia Oncològica titulat “Implementació clínica de la Hipertèrmia Oncològica a Espanya i Europa: situació actual i perspectives de futur”. La ubicació de l'esdeveniment és a l'Hotel Front Marítim de Barcelona i l'horari previst és de 9.00 ha 17.30 h.
 
Al llarg de la jornada comptarem amb rellevants ponents que ens ofereixin una visió actualitzada sobre les diferents modalitats de la hipertèrmia que estan sent utilitzades per al tractament oncològic. Jorge Contreras (Coordinador de la Societat Espanyola d'Oncologia Radioteràpica -SEOR-) ens farà una sessió sobre la situació actual de la hipertèrmia clínica a Espanya. Daniel Ortega (Coordinador de la Xarxa Nacional de Nanotecnologia en Hipertèrmia Traslacional) i Teresa Macarulla (Investigadora coordinadora de l'estudi NoCanTher sobre l'ús de nanopartícules magnètiques associades al tractament amb hipertèrmia en càncer de pàncrees) exposarà la seva experiència amb un producte sanitari nanotecnològic . Després d´un descans, Giammaria Fiorentini (Director de la Unitat Oncològica de l´Hospital Muraglia di Pesaro) ens donarà una visió de l´ús de la hipertèrmia electromodulada en càncer de pàncrees i en una taula rodona, diferents professionals ens donaran una visió global de l´aplicació d'aquestes tècniques des de la preclínica fins a la implementació clínica.
 
A més, també s'inclouran aspectes reguladors. Luc van Hove (expert en Afers Mèdics, Regulatoris i Clínics) parlarà des d'una perspectiva europea sobre la regulació de dispositius mèdics i diagnòstic in vitro; mentres que Julia Caro (Cap d'àrea del Centre Nacional de Certificació de Productes Sanitaris) ho farà des de la perspectiva d'un organisme notificat.

La inscripció es realitza al link: https://forms.office.com/e/0251iMc2LT  és gratuïta. El curs es pot atendre presencialment o de manera virtual.

Dra. Ibane Abasolo, PhD. Clinical Biochemistry, Drug Delivery & Therapy (CB-DDT) Functional Validation and Preclinical Research (FVPR) – U20 ICTS Nanbiosis

Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)

 

Related activities

Curso de especialista en gestión administrativa de Ensayos Clínicos (CTA)

Virtual
10/05/2023 - 09:00
More information

ECMOBARNA - ECPR Curso avanzado de reanimación cardiopulmonar extracorpórea

Unidad de Cuidados Intensivos (UCI) Hospital General - 3a Planta Hospital Universitario Vall d’Hebron Pg. de la Vall d'Hebron, 119, 08035 Barcelona
10/06/2023 - 10:00
- Médicos con experiencia en el tratamiento de pacientes críticos y del soporte con ECMO que tengan competencia en canulación percutánea ecoguiada. - Enfermeras que trabajen en unidades de críticos con experiencia en dispositivos de soporte vital extracorpóreo.
More information

II Curso de impacto de las nuevas tecnologías en el control de la diabetes

10/17/2023 - 15:00
More information

II Olimpiada SHUa Vall d'Hebron

Online
10/23/2023 - 09:00
More information

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.