Més de 500 persones obren les celebracions del 30 aniversari del Vall d'Hebron Institut de Recerca participant en la 1a Cursa Vall d’Hebron

El primer dels esdeveniments que s’han organitzat per celebrar els 30 anys del VHIR i ha complert amb èxit el seu propòsit de ser una trobada popular entre professionals de Vall d’Hebron i veïns i veïnes del barri en benefici de la recerca

02/06/2024

Més de 500 persones han participat aquest matí en la 1a Cursa de Vall d’Hebron. El traçat, que es podia fer tan corrent com a peu, transcorria per carrers pròxims al recinte del Campus Vall d’Hebron. Amb aquesta cursa s’ha donat el tret de sortida a la commemoració del 30 aniversari del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

“Aquesta cursa, que és la primera vegada que celebrem i que està dedicada a la recerca, és un reflex dels valors que des del VHIR volem transmetre a la ciutadania: l’esperit de l’esforç, la solidaritat i el compromís amb la societat”, ha afirmat la Dra. Begoña Benito, directora del VHIR.

A les 9:00h del matí arrencava la cursa per aquelles persones que havien optat per fer-la corrent amb una distància de 5 km, és a dir, dues voltes al circuit. I poc després sortien els participants que anaven a peu, que només feien una volta, 2.5km.

El primer classificat masculí d’entre els qui han fet la cursa corrent ha estat Ferran Gimeno amb un temps de 17 minuts i 34 segons. En la categoria femenina la guanyadora ha estat Cristina Solé amb 18 minuts i 16 segons.

Entre els qui han participat fent la cursa caminant, en categoria masculina ha guanyat Oriol Garcia amb un temps de 19 minuts. En la categoria femenina, la primera dona en creuar la meta ha estat Yolanda Domingo amb 19 minuts i 36 segons.

La cursa ha estat el primer dels esdeveniments que s’han organitzat per celebrar els 30 anys del VHIR i ha complert amb èxit el seu propòsit de ser una trobada popular entre professionals de Vall d’Hebron i veïns i veïnes del barri en benefici de la recerca.

El projecte de fer una cursa pròpia de Vall d'Hebron ve de lluny, i finalment ho hem pogut fer possible gràcies a la col·laboració dels i les nostres professionals i el suport de la Gerència del Districte Horta-Guinardó i l'Institut Barcelona Esports. Encetem amb aquesta edició una cursa que té vocació de mantenir-se en el temps. De fet, l'any 2025 es dedicarà al 70è aniversari de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

1a Cursa Vall d'Hebron
Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.