Música clàssica a Vall d'Hebron gràcies a la Fundació Résonnance España

Résonnance España organitzarà concerts al centre per a les persones ingressades i les seves famílies

17/03/2017

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron reforçarà el seu programa d’humanització del centre amb la  incorporació de la Fundació Résonnance España, que aquest 17 de març ha signat un conveni de col·laboració amb l’Hospital.

 

Portar música clàssica a l’Hospital

 

Vall d’Hebron es convertirà en un hospital musical gràcies a la col·laboració amb la Fundació Résonnance España, que obre les portes del centre a les activitats organitzades per aquesta entitat. Una oportunitat que el gerent de Résonnance España, Diego Miguel Urzanqui, ha celebrat, assegurant que “no volem fer un concert més, iniciar aquesta col·laboració és una experiència magnífica”. Per la seva banda, el gerent de Vall d’Hebron, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, ha mostrat la seva satisfacció per l’arribada de la fundació, que oferirà “un servei per als nostres pacients, música clàssica en directe, que ens permetrà trencar la seva rutina i fer la seva estada més agradable”. A l’acte també ha assistit la coordinadora del Pla d’Atenció al Ciutadà i Treball Social del centre, Conxita Peña, i Guadalupe Míguez, de coordinació logística de l’entitat.

 

Amb el conveni, Résonnance España es compromet a ajudar els pacients hospitalitzats, les seves famílies i a l’equip sanitari de Vall d’Hebron a minimitzar els efectes de l’entorn hospitalari, millorant la seva qualitat de vida a través de la música clàssica. En aquest sentit, es faran concerts per a grups al centre i, a la vegada, concerts individuals per aquells pacients que no puguin sortir de la seva habitació.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.