Música clàssica a Vall d'Hebron gràcies a la Fundació Résonnance España

Résonnance España organitzarà concerts al centre per a les persones ingressades i les seves famílies

17/03/2017

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron reforçarà el seu programa d’humanització del centre amb la  incorporació de la Fundació Résonnance España, que aquest 17 de març ha signat un conveni de col·laboració amb l’Hospital.

 

Portar música clàssica a l’Hospital

 

Vall d’Hebron es convertirà en un hospital musical gràcies a la col·laboració amb la Fundació Résonnance España, que obre les portes del centre a les activitats organitzades per aquesta entitat. Una oportunitat que el gerent de Résonnance España, Diego Miguel Urzanqui, ha celebrat, assegurant que “no volem fer un concert més, iniciar aquesta col·laboració és una experiència magnífica”. Per la seva banda, el gerent de Vall d’Hebron, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, ha mostrat la seva satisfacció per l’arribada de la fundació, que oferirà “un servei per als nostres pacients, música clàssica en directe, que ens permetrà trencar la seva rutina i fer la seva estada més agradable”. A l’acte també ha assistit la coordinadora del Pla d’Atenció al Ciutadà i Treball Social del centre, Conxita Peña, i Guadalupe Míguez, de coordinació logística de l’entitat.

 

Amb el conveni, Résonnance España es compromet a ajudar els pacients hospitalitzats, les seves famílies i a l’equip sanitari de Vall d’Hebron a minimitzar els efectes de l’entorn hospitalari, millorant la seva qualitat de vida a través de la música clàssica. En aquest sentit, es faran concerts per a grups al centre i, a la vegada, concerts individuals per aquells pacients que no puguin sortir de la seva habitació.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.