Vall d’Hebron obre les portes a la música clàssica

El passat dia 5 d’abril, l’Hospital de Traumatologia Vall d’Hebron va acollir un concert de guitarra clàssica per a pacients i acompanyants, interpretat per Immaculada Balsells, reconeguda guitarrista de la Fundació Résonnance.

11/04/2018

El passat 5 d’abril, els pacients ingressats a Traumatologia i els seus acompanyants van tenir l’oportunitat d’assistir a un concert de guitarra clàssica. Les més de 40 persones que hi van assistir van gaudir de l’art amb la guitarra de Immaculada Balsells, una reconeguda guitarrista. D’aquesta manera, durant una bona estona, la planta quarta de l’Hospital de Traumatologia de Vall d’Hebron es va omplir amb les melodies que va interpretar amb passió aquesta guitarrista nascuda a Barcelona.

L’Hospital Vall d’Hebron és un “hospital intel·ligent”, és a dir, és un lloc amable que aconsegueix rebaixar l’estrès dels pacients i afavorir la seva recuperació. Precisament, en aquesta premissa es basa el Projecte Estratègic d’Humanització del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. En aquest sentit, la música en directe és una experiència que ajuda a que l’estada a l’hospital sigui més agradable. Per aquest motiu, Vall d’Hebron va signar l’any passat un acord de col·laboració amb la Fundació Résonnance Espanya. Aquesta és una entitat que té com a missió “oferir música clàssica allà on no n’hi ha”, possibilitar l’accés universal a la música i millorar la qualitat de vida de les persones que passen per situacions difícils.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.