Vall d’Hebron obre les portes a la música clàssica

El passat dia 5 d’abril, l’Hospital de Traumatologia Vall d’Hebron va acollir un concert de guitarra clàssica per a pacients i acompanyants, interpretat per Immaculada Balsells, reconeguda guitarrista de la Fundació Résonnance.

11/04/2018

El passat 5 d’abril, els pacients ingressats a Traumatologia i els seus acompanyants van tenir l’oportunitat d’assistir a un concert de guitarra clàssica. Les més de 40 persones que hi van assistir van gaudir de l’art amb la guitarra de Immaculada Balsells, una reconeguda guitarrista. D’aquesta manera, durant una bona estona, la planta quarta de l’Hospital de Traumatologia de Vall d’Hebron es va omplir amb les melodies que va interpretar amb passió aquesta guitarrista nascuda a Barcelona.

L’Hospital Vall d’Hebron és un “hospital intel·ligent”, és a dir, és un lloc amable que aconsegueix rebaixar l’estrès dels pacients i afavorir la seva recuperació. Precisament, en aquesta premissa es basa el Projecte Estratègic d’Humanització del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. En aquest sentit, la música en directe és una experiència que ajuda a que l’estada a l’hospital sigui més agradable. Per aquest motiu, Vall d’Hebron va signar l’any passat un acord de col·laboració amb la Fundació Résonnance Espanya. Aquesta és una entitat que té com a missió “oferir música clàssica allà on no n’hi ha”, possibilitar l’accés universal a la música i millorar la qualitat de vida de les persones que passen per situacions difícils.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.