Vall d'Hebron fa més fàcil l'estada a l'Hospital dels pacients pediàtrics gràcies a Aesclick

L’entitat farà diorames amb les famoses figures al vestíbul de l’Hospital Maternoinfantil.

24/03/2017

Els clicks de Playmobil alegraran el vestíbul de l’Hospital Maternoinfantil Vall d’Hebron. L’Associació Espanyola de Col·leccionistes de Playmobil, Aesclick, ha signat aquest 24 de març un conveni amb Vall d’Hebron per reforçar la relació entre les dues entitats.

 

Gràcies a l’acord, Aesclick mantindrà la seva activitat a l’Hospital Maternoinfantil, al vestíbul del qual disposa d’un espai on grans i petits poden gaudir dels diorames construïts amb les famoses figures de Playmobil. Fa mesos que els membres de l’entitat regalen als pacients i visitants uns espectaculars muntatges, des d’un aeroport a un castell pirata i, fins i tot, un hospital.

 

El seu objectiu és, com explica la gerent de l’entitat, Marleen Vandewiele, “portar aquestes joguines als infants, ens fa molta il·lusió col·laborar amb Vall d’Hebron per fer-ho possible”. Un desig que comparteix el Dr. Martínez Ibáñez, gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, que ha destacat la importància de “convertir l’Hospital en un espai més humà, menys agressiu, pels nostres pacients”, una tasca a la qual Aesclick ajuda utilitzant una de les joguines més estimades.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.