El Vall d'Hebron Campus Hospitalari ha rebut la visita d'una delegació de BCN Global

Una delegació de membres de BCN Global va visitar el Campus Vall d'Hebron per conèixer la feina dels diferents centres que el conformen.

26/04/2017

Durant la jornada d’ahir, una delegació de membres de BCN Global va visitar el Campus Vall d’Hebron i van tenir l’oportunitat de conèixer la feina dels diferents centres que el conformen: el mateix Hospital. el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), el Vall d’Hebron Institut Oncològic (VHIO) i el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat).

Barcelona Global és una plataforma formada per líders empresarials, emprenedors i professionals que viuen i treballen a Barcelona i que tenen com a missió contribuir a fer de la Capital catalana una de les millors ciutats del món pel talent i l'activitat econòmica.

La visita a Vall d’Hebron Campus es va iniciar amb unes paraules del president de BCN Global, el Sr. Gonzalo Rodés, qui va transmetre l’interès del grup en la jornada i la sensibilitat envers els projectes assistencials i de recerca mèdica. A continuació el gerent de l’Hospital, el Dr. Vicenç Martínez, va presentar el projecte de Vall d’Hebron Campus Hospitalari i va donar pas a l’inici de l’itinerari pels diferents centres que formen el Campus i per alguns serveis de l’Hospital.

Dividits en tres grups els visitants de BCN Global van visitar els laboratoris del VHIR i del VHIO, el Cemcat, la Unitat de Cremats de l’Hospital de Traumatologia i Rehabilitació, el Servei de Neonatologia i el d’Oncologia  i Hematologia Pediàtriques de l’Hospital Maternoinfantil.

Finalment van gaudir de les vistes de la ciutat que ofereix l’onzena planta de l’àrea General on es van pronunciar paraules d’agraïment mutu per part de BCN Global i del gerent de Vall d’Hebron.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.