El Vall d'Hebron Campus Hospitalari ha rebut la visita d'una delegació de BCN Global

Una delegació de membres de BCN Global va visitar el Campus Vall d'Hebron per conèixer la feina dels diferents centres que el conformen.

26/04/2017

Durant la jornada d’ahir, una delegació de membres de BCN Global va visitar el Campus Vall d’Hebron i van tenir l’oportunitat de conèixer la feina dels diferents centres que el conformen: el mateix Hospital. el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), el Vall d’Hebron Institut Oncològic (VHIO) i el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat).

Barcelona Global és una plataforma formada per líders empresarials, emprenedors i professionals que viuen i treballen a Barcelona i que tenen com a missió contribuir a fer de la Capital catalana una de les millors ciutats del món pel talent i l'activitat econòmica.

La visita a Vall d’Hebron Campus es va iniciar amb unes paraules del president de BCN Global, el Sr. Gonzalo Rodés, qui va transmetre l’interès del grup en la jornada i la sensibilitat envers els projectes assistencials i de recerca mèdica. A continuació el gerent de l’Hospital, el Dr. Vicenç Martínez, va presentar el projecte de Vall d’Hebron Campus Hospitalari i va donar pas a l’inici de l’itinerari pels diferents centres que formen el Campus i per alguns serveis de l’Hospital.

Dividits en tres grups els visitants de BCN Global van visitar els laboratoris del VHIR i del VHIO, el Cemcat, la Unitat de Cremats de l’Hospital de Traumatologia i Rehabilitació, el Servei de Neonatologia i el d’Oncologia  i Hematologia Pediàtriques de l’Hospital Maternoinfantil.

Finalment van gaudir de les vistes de la ciutat que ofereix l’onzena planta de l’àrea General on es van pronunciar paraules d’agraïment mutu per part de BCN Global i del gerent de Vall d’Hebron.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.