Ens visita una delegació de la Clínica Universitària Bolivariana

Els dies 6 i 7 de juny el Dr. Juan Guillermo Barrientos,Director Científic de la Clínica Universitària Bolivariana, de Medellín, Colòmbia va vindre a conèixer les instal·lacions i els serveis que ofereix Vall d'Hebron Hospital Campus.

28/06/2017

Els dies 6 i 7 de juny el Dr. Juan Guillermo Barrientos,Director Científic de la Clínica Universitària Bolivariana, de Medellín, Colòmbia va vindre a conèixer les instal·lacions i els serveis que ofereix Vall d'Hebron Hospital Campus.

El seu interès neix de la conferència que va impartir el Sr. Francesc Iglesias, Adjunt a la Gerència de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron en el congrés Medesalud 2016 que es va celebrar a Medellín el passat mes d'octubre.

El primer dia de la visita, Francesc Iglesias va rebre al Dr. Barrientos i li va fer una presentació del Campus. A continuació, membres de Desenvolupament de Negoci i Innovació del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) van poder introduir al Dr. Barrientos en el model d'innovació del VHIR i la seva estratègia. També va visitar el Laboratori Clínic i li van explicar el funcionament de l'Academic Research Organization (ARO) i les particularitats del servei que ofereixen a investigadors i empreses.

El segon dia es va centrar en la visita a diferents serveis que el mateix Dr. Barrientos va sol·licitar conèixer més a prop, i va poder conversar amb els diferents Caps sobre temes de coneixement, recerca, línies d'investigació, personal, etc. Després de visitar Obstetrícia, Neonatologia, Malalties Infeccioses, Reumatologia i Medicina Intensiva, el Dr. Barrientos va destacar la gran capacitat dels serveis de treballar transversalment tant al propi hospital, com en xarxa amb altres centres de referència a nivell mundial.

En els dos dies que el Dr. Barrientos va conèixer l’hospital va estar molt interessat en cadascuna de les visites, i va poder constatar l'excel·lència de tots els serveis, tant del centre hospitalari com del VHIR.

L'Hospital Vall d'Hebron espera que aquesta visita serveixi per iniciar una forta col·laboració estratègica amb la Clínica Universitària Bolivariana, tant en temes assistencials, com de recerca, d'innovació o de transmissió de coneixement.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.