Formació internacional al Servei de Medicina Intensiva Vall d'Hebron

Sis metges joves de diferents països europeus han realitzat una estada formativa d’una setmana a Vall d’Hebron.

31/05/2017

​Sis metges joves intensivistes procedents de 5 països europeus, 1 d’Itàlia, 1 del Regne Unit, 1 d’Irlanda, 1 de Grècia i 2 de Portugal, han participat en la tercera convocatòria de les beques NEXT de la Societat Europea de Cures Intensives (European Society of Intensive Care Medicine (ESICM)), en aquest cas sobre el dolor, l’agitació i el delirium a les unitats de crítics, PAD (Pain, Agitation and Delirium). Organitzades a Vall d’Hebron pel Servei de Medicina Intensiva, han participat també altres serveis, com ara el de Medicina Intensiva de l’Hospital de Traumatologia i Rehabilitació Vall d’Hebron, de Pediatria Vall d’Hebron i el de l’Hospital Universitari de Bellvitge. També el Servei d’Anestesiologia Vall d’Hebron, la Unitat de la Síndrome de Fatiga Crònica del centre i l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí.

És el tercer any que l’Hospital acull els participants d’aquestes beques, que tenen com a objectiu completar la formació dels metges joves intensivistes. A Vall d’Hebron, han rebut diferents conferències impartides per experts en la prevenció, diagnòstic i tractament del dolor, l’agitació i el delirium a l’UCI, i han visitat les diferents unitats de cures intensives del Campus Vall d’Hebron per observar la pràctica clínica sobre aquest tema.

 

Les beques NEXT

Les beques NEXT són una iniciativa de l’ESICM. Es van crear l’any 2012 per fomentar la relació i la formació dels nous professionals en Medicina Intensiva. Permeten els joves especialistes conèixer els seus col·legues d’altres països europeus i compartir experiències i reptes, preparant així la pròxima generació de líders en Medicina Intensiva. Vall d’Hebron és un dels 8 centres europeus escollits per la Societat Europea de Medicina Intensiva per dur a terme aquestes beques NEXT-PAD.

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.