Formació internacional al Servei de Medicina Intensiva Vall d'Hebron

Sis metges joves de diferents països europeus han realitzat una estada formativa d’una setmana a Vall d’Hebron.

31/05/2017

​Sis metges joves intensivistes procedents de 5 països europeus, 1 d’Itàlia, 1 del Regne Unit, 1 d’Irlanda, 1 de Grècia i 2 de Portugal, han participat en la tercera convocatòria de les beques NEXT de la Societat Europea de Cures Intensives (European Society of Intensive Care Medicine (ESICM)), en aquest cas sobre el dolor, l’agitació i el delirium a les unitats de crítics, PAD (Pain, Agitation and Delirium). Organitzades a Vall d’Hebron pel Servei de Medicina Intensiva, han participat també altres serveis, com ara el de Medicina Intensiva de l’Hospital de Traumatologia i Rehabilitació Vall d’Hebron, de Pediatria Vall d’Hebron i el de l’Hospital Universitari de Bellvitge. També el Servei d’Anestesiologia Vall d’Hebron, la Unitat de la Síndrome de Fatiga Crònica del centre i l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí.

És el tercer any que l’Hospital acull els participants d’aquestes beques, que tenen com a objectiu completar la formació dels metges joves intensivistes. A Vall d’Hebron, han rebut diferents conferències impartides per experts en la prevenció, diagnòstic i tractament del dolor, l’agitació i el delirium a l’UCI, i han visitat les diferents unitats de cures intensives del Campus Vall d’Hebron per observar la pràctica clínica sobre aquest tema.

 

Les beques NEXT

Les beques NEXT són una iniciativa de l’ESICM. Es van crear l’any 2012 per fomentar la relació i la formació dels nous professionals en Medicina Intensiva. Permeten els joves especialistes conèixer els seus col·legues d’altres països europeus i compartir experiències i reptes, preparant així la pròxima generació de líders en Medicina Intensiva. Vall d’Hebron és un dels 8 centres europeus escollits per la Societat Europea de Medicina Intensiva per dur a terme aquestes beques NEXT-PAD.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.