Sra. Pilar Giron Espot

Institucions

Hospital General

Medicina Intensiva

Soc infermera supervisora de la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital General, els meus objectius a curt i mitjà termini són: Continuar treballant per posar en practica els coneixements adquirits, realitzar projectes de millora i innovació a les Unitats on estic treballant i continuar aprenent per resoldre problemes, establir prioritats i assumir responsabilitat en pro del pacient i de la Institució.

Currículum

De desembre 1984 a octubre 1990 infermera educadora a la Unitat d'Educació Dialectològica Cap Ronda La Torrassa. // D'octubre 1990 a desembre de 2013, infermera assistencial a les Unitats de: Coronàries, Neurocirurgia i UCI, totes elles de l'AG de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. // Professora associada a la UAB durant els cursos acadèmics de 2012 a 2014. // De desembre del 2013 a 2019 Supervisora de les unitats de Curta Estada i Ictus. De 2019 a l'actualitat, Supervisora de la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital General.

- Postgrau de Dietètica i Nutrició a la Universitat de Barcelona (UB) 1986/1987 
- Postgrau de consultoria i gestió de conflictes en Organitzacions de Salut (UB) 2007
- Màster Universitari en lideratge i gestió dels serveis d'infermeria (UB) 2015-2017
Pilar Giron Espot

Institucions

Hospital General

Medicina Intensiva

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.