Moda i recerca mèdica, de la mà d'Intropia

Els propers 9, 10 i 11 de juny el Museu Marítim de Barcelona acollirà una nova edició del mercat de moda solidari que organitza la firma Intropia i que destinarà els beneficis a apadrinar joves investigadors de Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

01/06/2017

Els propers 9, 10 i 11 de juny el Museu Marítim de Barcelona acollirà una nova edició del mercat de moda solidari que organitza la firma Intropia i que destinarà els beneficis a apadrinar joves investigadors de Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

En concret, aquesta edició, els beneficis aniran destinats a finançar la beca predoctoral de Berta Sáez, investigadora del grup de Recerca en Pneumologia del VHIR.

Una vegada més, la firma de moda Intropia mostra la seva sensibilitat envers la recerca mèdica organitzant aquest mercat solidari. El preu de l'entrada és simbòlic, 1 euro, i dóna accés al mercat on es podrà adquirir roba i complements amb descomptes.

L'acte d'inauguració se celebrarà el dijous 8 de juny a les 19,00 h i comptarà amb la presència del Dr. Antonio Román Broto, investigador principal del Grup de Recerca en Pneumologia del VHIR i la investigadora predoctoral del mateix grup, Berta Sáez, que es dedica a la recerca en trasplantament de pulmó. També hi assistirà d'Ona Carbonell, capitana de l'equip espanyol de natació sincronitzada.

Durant les tres jornades, alguns dels investigadors del VHIR es desplaçaran al Museu Marítim per realitzar tallers científics i apropar el món de la recerca als més menuts.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.