Moda i recerca mèdica, de la mà d'Intropia

Els propers 9, 10 i 11 de juny el Museu Marítim de Barcelona acollirà una nova edició del mercat de moda solidari que organitza la firma Intropia i que destinarà els beneficis a apadrinar joves investigadors de Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

01/06/2017

Els propers 9, 10 i 11 de juny el Museu Marítim de Barcelona acollirà una nova edició del mercat de moda solidari que organitza la firma Intropia i que destinarà els beneficis a apadrinar joves investigadors de Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

En concret, aquesta edició, els beneficis aniran destinats a finançar la beca predoctoral de Berta Sáez, investigadora del grup de Recerca en Pneumologia del VHIR.

Una vegada més, la firma de moda Intropia mostra la seva sensibilitat envers la recerca mèdica organitzant aquest mercat solidari. El preu de l'entrada és simbòlic, 1 euro, i dóna accés al mercat on es podrà adquirir roba i complements amb descomptes.

L'acte d'inauguració se celebrarà el dijous 8 de juny a les 19,00 h i comptarà amb la presència del Dr. Antonio Román Broto, investigador principal del Grup de Recerca en Pneumologia del VHIR i la investigadora predoctoral del mateix grup, Berta Sáez, que es dedica a la recerca en trasplantament de pulmó. També hi assistirà d'Ona Carbonell, capitana de l'equip espanyol de natació sincronitzada.

Durant les tres jornades, alguns dels investigadors del VHIR es desplaçaran al Museu Marítim per realitzar tallers científics i apropar el món de la recerca als més menuts.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.