“Lo que le debo a mis padres”

El dia 13 de setembre se celebra el Dia Internacional del Legado Solidario, una jornada per informar a la societat de la possibilitat de donar en testament a una causa solidària. Legado Solidario.org celebra aquest dia amb una exposició fotogràfica i un vídeo.

12/09/2017

L’objectiu és informar sobre el procediment senzill, econòmic i útil a seguir per realitzar un testament davant de notari i decidir sobre l’administració del patrimoni, així com sobre la possibilitat de realitzar un llegat solidari. En aquesta campanya 22 ONG espanyoles i Vall d’Hebron Institut de Recerca són els beneficiaris, un any més d’aquestes donacions.

A través d’una exposició fotogràfica en el carrer Fuencarral de Madrid (109-127) de l’11 de setembre fins al 25 la societat podrà conèixer l’experiència de 23 persones que ja han col·laborat i on expressen el seu orgull per haver participat en la campanya. A més de l’exposició, Legado Solidario també ha llençat un vídeo titulat “Lo que le debo a mis padres” on vol mostrar com a través d’un llegat solidari els nostres pares comparteixen el valor de la solidaritat.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.