“Lo que le debo a mis padres”

El dia 13 de setembre se celebra el Dia Internacional del Legado Solidario, una jornada per informar a la societat de la possibilitat de donar en testament a una causa solidària. Legado Solidario.org celebra aquest dia amb una exposició fotogràfica i un vídeo.

12/09/2017

L’objectiu és informar sobre el procediment senzill, econòmic i útil a seguir per realitzar un testament davant de notari i decidir sobre l’administració del patrimoni, així com sobre la possibilitat de realitzar un llegat solidari. En aquesta campanya 22 ONG espanyoles i Vall d’Hebron Institut de Recerca són els beneficiaris, un any més d’aquestes donacions.

A través d’una exposició fotogràfica en el carrer Fuencarral de Madrid (109-127) de l’11 de setembre fins al 25 la societat podrà conèixer l’experiència de 23 persones que ja han col·laborat i on expressen el seu orgull per haver participat en la campanya. A més de l’exposició, Legado Solidario també ha llençat un vídeo titulat “Lo que le debo a mis padres” on vol mostrar com a través d’un llegat solidari els nostres pares comparteixen el valor de la solidaritat.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.