T’agradaria visitar les interioritats del Campus Vall d'Hebron?

Obrim les portes a la ciutadania! Inscriviu-vos al 48h Open House i veniu a conèixer els espais on treballen els experts que vetllen per la vostra salut: el Bloc Quirúrgic de l’Hospital General, el Vall d’Hebron Institut de Recerca i el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia. 

12/10/2017

El Campus Vall d’Hebron obre les seves portes durant 48 hores perquè qui ho desitgi pugui recórrer espais que habitualment no es poden visitar. Enguany el Campus torna a formar part del 48 h Open House, un esdeveniment que dóna a la ciutadania accés a més de 200 edificis de Barcelona el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre.  D’aquesta manera, les persones que s’inscriguin en aquest enllaç podran visitar:

 

  • Bloc Quirúrgic de l’Hospital General: amb un total de 19 quiròfans completament equipats per fer cirurgies d’alta complexitat, el nou Bloc Quirúrgic suposa un salt tecnològic, que el situa a primera línia a nivell internacional. D’entre la nova tecnologia que incorpora hi figuren navegadors de neurocirurgia, sistemes d’imatge 3D, ecografia integrada i el nou robot Da Vinci XI. A més a més, s’han introduït 2 quiròfans híbrids, equipats amb arcs quirúrgics, per poder veure en directe, per exemple, el resultat de determinades intervencions.

 

  • VHIR (Vall d’Hebron Institut de Recerca): dos grans edificis on bullen les idees dels experts que treballen per identificar i aplicar noves solucions als problemes de salut de la societat i contribuir a estendre-les arreu del món.

 

  • VHIO (Vall d’Hebron Institut d’Oncologia): un modern espai de referència en la recerca centrada en oncologia integral, on científics i metges treballen per desenvolupar les teràpies més innovadores i personalitzades per combatre el càncer.

 

A més, les persones que s’inscriguin podran assistir a la presentació del projecte de transformació arquitectònica del Campus, a càrrec dels estudis Espinet / Ubach i BAAS Arquitectura, els guanyadors del concurs convocat per a la construcció del nou edifici del VHIR i la reurbanització del recinte del Campus Vall d’Hebron.

 

Una gran oportunitat per conèixer el Vall d’Hebron del present i el del futur!

 

Recordeu, per participar-hi, consulteu horaris i cal que us inscriviu a les activitats a través d’aquest enllaç

 

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.