T’agradaria visitar les interioritats del Campus Vall d'Hebron?

Obrim les portes a la ciutadania! Inscriviu-vos al 48h Open House i veniu a conèixer els espais on treballen els experts que vetllen per la vostra salut: el Bloc Quirúrgic de l’Hospital General, el Vall d’Hebron Institut de Recerca i el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia. 

12/10/2017

El Campus Vall d’Hebron obre les seves portes durant 48 hores perquè qui ho desitgi pugui recórrer espais que habitualment no es poden visitar. Enguany el Campus torna a formar part del 48 h Open House, un esdeveniment que dóna a la ciutadania accés a més de 200 edificis de Barcelona el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre.  D’aquesta manera, les persones que s’inscriguin en aquest enllaç podran visitar:

 

  • Bloc Quirúrgic de l’Hospital General: amb un total de 19 quiròfans completament equipats per fer cirurgies d’alta complexitat, el nou Bloc Quirúrgic suposa un salt tecnològic, que el situa a primera línia a nivell internacional. D’entre la nova tecnologia que incorpora hi figuren navegadors de neurocirurgia, sistemes d’imatge 3D, ecografia integrada i el nou robot Da Vinci XI. A més a més, s’han introduït 2 quiròfans híbrids, equipats amb arcs quirúrgics, per poder veure en directe, per exemple, el resultat de determinades intervencions.

 

  • VHIR (Vall d’Hebron Institut de Recerca): dos grans edificis on bullen les idees dels experts que treballen per identificar i aplicar noves solucions als problemes de salut de la societat i contribuir a estendre-les arreu del món.

 

  • VHIO (Vall d’Hebron Institut d’Oncologia): un modern espai de referència en la recerca centrada en oncologia integral, on científics i metges treballen per desenvolupar les teràpies més innovadores i personalitzades per combatre el càncer.

 

A més, les persones que s’inscriguin podran assistir a la presentació del projecte de transformació arquitectònica del Campus, a càrrec dels estudis Espinet / Ubach i BAAS Arquitectura, els guanyadors del concurs convocat per a la construcció del nou edifici del VHIR i la reurbanització del recinte del Campus Vall d’Hebron.

 

Una gran oportunitat per conèixer el Vall d’Hebron del present i el del futur!

 

Recordeu, per participar-hi, consulteu horaris i cal que us inscriviu a les activitats a través d’aquest enllaç

 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.