Una cervesa artesana col·labora amb la recerca del càncer d’ovari

La cerveseria 2D2Dspuma ha llançat al mercat la cervesa Attack the Krab!! de la marca ImpliK2l’objectiu d’aquest llançament és que el benefici obtingut de l’elaboració i distribució es destini íntegrament a la lluita contra el càncer d’ovari.

06/11/2017

La iniciativa arriba aquest any a la quarta edició, després que totes les anteriors fossin tot un èxit. És per aquest motiu que s’han produït 800 litres de la cervesa Attack the Krab!! Per cada ampolla es destinaran 72 cts. a la investigació. La cerveseria es troba ubicada al carrer Manigua, a la zona de Congrés de Barcelona.

Els diners obtinguts es destinaran al grup de recerca del VHIR especialitzat en càncer d’ovari, encapçalat per la Dra. Anna Santamaria. Tot i que hi ha hagut un gran avenç en les últimes tres dècades, el càncer d’ovari segueix sent difícil de combatre. Ha augmentat fins a cinc anys la supervivència de les persones que el pateixen, però la tassa de curació en general no ha canviat.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.