Una cervesa artesana col·labora amb la recerca del càncer d’ovari

La cerveseria 2D2Dspuma ha llançat al mercat la cervesa Attack the Krab!! de la marca ImpliK2l’objectiu d’aquest llançament és que el benefici obtingut de l’elaboració i distribució es destini íntegrament a la lluita contra el càncer d’ovari.

06/11/2017

La iniciativa arriba aquest any a la quarta edició, després que totes les anteriors fossin tot un èxit. És per aquest motiu que s’han produït 800 litres de la cervesa Attack the Krab!! Per cada ampolla es destinaran 72 cts. a la investigació. La cerveseria es troba ubicada al carrer Manigua, a la zona de Congrés de Barcelona.

Els diners obtinguts es destinaran al grup de recerca del VHIR especialitzat en càncer d’ovari, encapçalat per la Dra. Anna Santamaria. Tot i que hi ha hagut un gran avenç en les últimes tres dècades, el càncer d’ovari segueix sent difícil de combatre. Ha augmentat fins a cinc anys la supervivència de les persones que el pateixen, però la tassa de curació en general no ha canviat.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.