Vall d’Hebron rep una acreditació de la Societat Espanyola de Cardiologia

El Servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha rebut una acreditació de la Societat Espanyola de Cardiologia per la seva excel·lent coordinació amb Atenció Primària. 

08/11/2017

La Societat Espanyola de Cardiologia (SEC), a través del seu programa SEC-PRIMARIA, va entregar el 7 de novembre les primeres acreditacions a aquelles unitats i serveis de cardiologia que compleixen els estàndards de qualitat per a adherir-se a aquest projecte. Al llarg de la primera fase, s’han acreditat catorze unitats de cardiologia de set comunitats autònomes diferents (Andalusia, Comunitat de Madrid, Galícia, País Basc, La Rioja, Comunitat Valenciana i Catalunya).

El Servei de Cardiologia de Vall d’Hebron ha estat mereixedor d’una de les acreditacions. Com explica el Dr. David García Dorado, cap del Servei de Cardiologia, “des de l’any 2010 estem treballant per millorar la continuïtat assistencial entre el Servei de Cardiologia de l’hospital i les consultes d’Atenció Primària. Per exemple, els especialistes del nostre servei fan visites als CAP”. D’altra banda, els experts del Servei de Cardiologia de Vall d’Hebron fan reunions conjuntes amb els metges d’Atenció Primària per tal que no hi hagi discrepàncies en el tractament dels pacients. A més, com destaca el Dr. García Dorado, “portem de forma conjunta entre el nostre servei i els CAP un programa de rehabilitació cardíaca i hem publicat un estudi clínic que demostra que fer servir l’ecoscòpia, un tipus d’ecografia amb un aparell ultraportàtil, permet explorar la salut cardiovascular de molts pacients als CAP, ja que  les imatges s’envien al nostre Servei de Cardiologia”. 

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.