Vall d’Hebron rep una acreditació de la Societat Espanyola de Cardiologia

El Servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha rebut una acreditació de la Societat Espanyola de Cardiologia per la seva excel·lent coordinació amb Atenció Primària. 

08/11/2017

La Societat Espanyola de Cardiologia (SEC), a través del seu programa SEC-PRIMARIA, va entregar el 7 de novembre les primeres acreditacions a aquelles unitats i serveis de cardiologia que compleixen els estàndards de qualitat per a adherir-se a aquest projecte. Al llarg de la primera fase, s’han acreditat catorze unitats de cardiologia de set comunitats autònomes diferents (Andalusia, Comunitat de Madrid, Galícia, País Basc, La Rioja, Comunitat Valenciana i Catalunya).

El Servei de Cardiologia de Vall d’Hebron ha estat mereixedor d’una de les acreditacions. Com explica el Dr. David García Dorado, cap del Servei de Cardiologia, “des de l’any 2010 estem treballant per millorar la continuïtat assistencial entre el Servei de Cardiologia de l’hospital i les consultes d’Atenció Primària. Per exemple, els especialistes del nostre servei fan visites als CAP”. D’altra banda, els experts del Servei de Cardiologia de Vall d’Hebron fan reunions conjuntes amb els metges d’Atenció Primària per tal que no hi hagi discrepàncies en el tractament dels pacients. A més, com destaca el Dr. García Dorado, “portem de forma conjunta entre el nostre servei i els CAP un programa de rehabilitació cardíaca i hem publicat un estudi clínic que demostra que fer servir l’ecoscòpia, un tipus d’ecografia amb un aparell ultraportàtil, permet explorar la salut cardiovascular de molts pacients als CAP, ja que  les imatges s’envien al nostre Servei de Cardiologia”. 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.