Vall d’Hebron signa un conveni de col•laboració amb l’associació Dits Petits

Dits Petits és una associació de fotògrafs que té com a finalitat oferir un servei gratuït de fotografia a famílies amb fills hospitalitzats a UCI neonatals.

13/11/2017

Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospital ha signat un conveni de col·laboració amb l’associació Dits Petits. Aquesta entitat és de caràcter voluntari i realitza fotografies a les famílies que tenen nadons ingressats a UCI neonatals amb l’objectiu de contribuir a millorar al seu benestar emocional. Les fotografies afavoreixen la creació del vincle emocional entre pares i fills i amb la resta de la família mitjançant una activitat integradora. D’aquesta manera, Vall d’Hebron continua treballant per oferir la millor atenció als nadons i les seves famílies.

A la signatura del conveni es trobaven presents el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, Gerent de l’Hospital; la Sra. Conchita Peña, Responsable d’Atenció a la Ciutadania i Treball Social de l’Hospital; la Sra. Eunice Blanco, Cap de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania i Treball Social de l’Hospital MaternoInfantil, i la Sra. Mireia Navarro, Presidenta de l’Associació Dits Petits. El Dr. Martínez Ibáñez va remarcar que és “molt positiu oferir serveis que complementen l’atenció dels professionals sanitaris”. Per la seva banda, la Sra. Mireia Navarro va assenyalar que és una “satisfacció poder col·laborar amb Vall d’Hebron per ajudar a les famílies que estan passant per un moment tan complicat”. 

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.